kcNL Thumbnail

Mijn biografie

Mijn naam is Kevin Consen en ik doe dingen met gamen, streamen en over het algemeen een beetje idioot doen voor een camera onder de naam kcNL.

Mijn dagelijkse bezigheid

Gamen is voor mij net zo normaal als dat douchen, eten en slapen is. Sinds mijn derde levensjaar heb ik een computer gehad waarmee ik kon knutselen en zelfs al gamen, al ging dat er op MS-DOS heel anders aan toe dan tegenwoordig. Al gauw ontdekte ik de Nintendo consoles en later ook de meer moderne PC games. Gamen heb ik altijd anders benaderd dan de meesten, ik ben competitief van aard en al gauw deed ik mee aan competities op het hoogste niveau om. Tegenwoordig game ik nog iedere dag, maar ook weer heel anders dan velen.

Tegenwoordig zit ik meerdere keren per week voor de camera en probeer ik mensen samen te brengen, gezelligheid te creëren en de jongere spelers te stimuleren frustratie om te zetten om motivatie.

Vriendschappen creëren

Want als er één ding is waar gamen voor kan zorgen, dan is het samenbrengen van mensen en bouwen van fantasia je vriendschappen die anders offline waarschijnlijk niet hadden ontstaan.

Moto Medailles Verdient kcNL volgens jou ook een medaille?
40 Medailles