Leon Luini en Ruben Penninga Thumbnail

Onze biografie

Hoi! Wij zijn Leon Luini en Ruben Penninga, twee nuchtere Hollandse jongens die de wereld rondreizen met een heilig doel: kwalificeren voor de Olympische Spelen. Dit gaan wij doen binnen de waanzinnige sport die alles te maken heeft met het strand, de show en de fysieke uitdaging, namelijk beachvolleybal. Je kan ons voornamelijk vinden in Den Haag, waar we tussen onze internationale avonturen verblijven en waar we twee keer per dag hard trainen binnen de nationale selectie.

Beachvolleybal

Beachvolleybal is een sport die je slecht met z’n tweeën speelt, en de teamdynamiek is hierdoor cruciaal. Terwijl we goed met elkaar kunnen opschieten, verschillen onze karakters enorm: Ruben is de ervaring en de rust in het veld, terwijl Leon het vuur en de emotie brengt; Ruben speelt met brute aanvalskracht en Leon verdedigt tactisch. We vullen elkaar aan, een soort Yin en Yang, waardoor we een dodelijke combinatie vormen voor onze tegenstanders (en waardoor we soms wat onnozele meningsverschillen hebben op de hotelkamer ;)

Wat we wel gemeen hebben is een enorme hoeveelheid passie, heel slecht tegen ons verlies kunnen, en de wil om keihard te werken voor onze Olympische droom. Op de kalender staan avonturen gepland op de stranden van Brazilië, Australië en Kaapstad waar we van plan zijn gehakt te maken van onze concurrentie. Reis je met ons mee?

Ons avontuur laten zien

Met de nieuwe Motorola op zak zijn we bestendig tegen de complicaties van ons avontuurlijk leven, zoals lange reizen, onderontwikkelde landen en weinig bagageruimte. De technische eigenschappen van de Motorola Edge 30 Pro zorgen ervoor dat we onze tegenstanders goed kunnen analyseren, onze reizen kunnen documenteren en onze studies online kunnen voortzetten.

Moto Medailles Verdient Leon Luini en Ruben Penninga volgens jou ook een medaille?
1111 Medailles