Tijdelijk Lenovo Tab M10 tablet cadeau bij motorola edge 30 pro

Lenovo Tab M10 tablet cadeau bij motorola edge 30 pro

Koop je nu bij één van de deelnemende retailer in Nederland de motorola edge 30 pro dan ontvang je tijdelijk de Lenovo Tab M10 tablet t.w.v. € 179,00 cadeau!

Ervaar de nieuwe motorola edge 30 pro met de nieuwste Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform, Qualcomm’s snelste en krachtigste processor. Laad de functionaliteiten waar je dol op bent, terwijl prestatieverbeteringen mogelijk worden gemaakt, zoals geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) en een razendsnelle vernieuwingsfrequentie. Geef je snellere 5G-verbindingen, elite game-ervaringen en de camera’s van professionele kwaliteit, waar je naar verlangt, vermogen.

Tijdelijk met gratis Lenovo Tab M10 tablet

Wanneer je in de periode van 24 februari t/m 3 april 2022 bij één van de onderstaande retailers de motorola edge 30 pro koopt, dan ontvang je van Motorola de Lenovo Tab M10 tablet er bij cadeau. De Tab M10 HD 2nd gen is een gebruiksvriendelijke tablet met een lichtgewicht en slank ontwerp voor het hele gezin. De tablet is voorzien van handige functies zoals; Google Kids Mode. Hiermee kan je als ouder precies instellen hoe je kinderen de tablet kunnen gebruiken en wat ze niet kunnen doen. Op het extra heldere 400nits 10.1-inch bekijk je netflix of check jij jouw social-media en dankzij de IPS-technologie heb je nooit last van irritante weerspiegelingen. Voor het uitvoeren van verschillende taken en opdrachten is de Lenovo Tab M10 voorzien van een krachtige MediaTek Helio P22T processor en 2 GB aan werkgeheugen voor voldoende rekenkracht. Verder beschikt de Android-tablet over 32 GB aan opslagruimte en kun je deze eenvoudig uitbreiden door middel van een optionele MicroSD-kaart.


Motorola edge 30 pro

Belsimpel logo

motorola edge 30 pro

motorola edge 30 pro

motoroa edge 30 pro

mediamarkt

motorola edge 30 pro

motorola edge 30 pro

Na aankoop vraag je de Lenovo Tab M10 aan via LoveMotorola