Contact voor de pers

Voor alle vragen van de pers omtrent producten, visie en beleid zijn we beschikbaar via de onderstaande contactgegevens:

PARTNER PR / PUBLIC RELATIONS

Archetype

Anouk van Balen

E-Mail: amsterdammotorola@archetype.co

Over motorola

Wat we doen

Motorola creëerde de mobiele communicatie-industrie. We hebben de meeste protocollen en technologieën uitgevonden die mobiele communicatie mogelijk maken, waaronder de eerste mobiele telefoon, het eerste basisstation en vrijwel alles daartussenin.

Vandaag de dag combineren we die pioniersgeest met een hernieuwde toewijding richting consumenten. Daarom werken onze telefoons op Android, ’s werelds populairste besturingssysteem. Android brengt de openheid die het internet heeft gevormd naar de mobiele wereld.

In de afgelopen 90 jaar hebben onze ingenieurs zich bezig gehouden met vele uitvinding; zoals het vinden van nieuwe manieren om communicatie uitdagingen op te lossen. Maar ook vandaag blijven we zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het leven van mensen aangenamer te maken met de magie van mobiliteit.

Voor meer informatie omtrent sustainability, klik hier

Volg ons op FacebookInstagram en Youtube

Over lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune Global 500-bedrijf van US $ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in het stimuleren van intelligente transformatie door middel van slimme apparaten en infrastructuur die voor de beste gebruikerservaring zorgen. Lenovo produceert een van ’s werelds meest uitgebreide portfolio van aangesloten producten, waaronder smartphones (Motorola), tablets, pc’s (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) en werkstations, evenals AR / VR-apparaten en smart thuis- en kantooroplossingen. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creëren de capaciteit en rekenkracht voor de verbindingen die het bedrijfsleven en de maatschappij veranderen. Lenovo werkt om het verschil bij iedereen te inspireren en een slimmere toekomst op te bouwen waarin iedereen gedijt.

Volg ons op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, lees het laatste nieuws via onze Storyhub of bezoek onze website op http://www.lenovo.com

Meer informatie over lenovo: https://www.lenovo.com/nl/nl/