Dank je wel

Bedankt voor het doorgeven van jouw gegevens!

We hebben jouw gegevens ontvangen en binnen 2 werkdagen wordt jouw registratie door ons beoordeeld. Na goedkeuring van jouw registratie ontvang je van ons per email bericht en streven wij ernaar het cashback bedrag, behorende bij het door jou aangekochte actiemodel, binnen negentig dagen op het door jou opgegeven bankrekeningnummer over te maken. Hiervoor checken wij nog wel met de retailer waar de aankoop heeft plaatsgevonden of het door jou aangekochte model niet is geretourneerd.

LET OP: GEEN E-MAIL ONTVANGEN? CONTROLEER OOK JE SPAM!

Binnen 2 werkdagen wordt jouw registratie door ons beoordeeld. Na goedkeuring van jouw registratie ontvang je van ons per email bericht en streven
wij ernaar het cashback bedrag, behorende bij het door jou aangekochte actiemodel, binnen negentig dagen op het door jou opgegeven bankrekeningnummer
over te maken. Hiervoor checken wij nog wel met de retailer waar de aankoop heeft plaatsgevonden of het door jou aangekochte model niet is geretourneerd.

Nu moet je wachten, en om het wachten te verzachten hebben we hieronder wat leuke content voor je…

Lees het verhaal van Isa Heesbeen

Iedereen heeft dromen en Isa is daar geen uitzondering op. Ze moet alleen haar droom iets sneller laten uitkomen want ze heeft door haar ziekte niet zoveel tijd meer. Daarom startte ze op de leeftijd van 19 jaar haar eigen bedrijf en zette een prachtig product in de wereld. Lees haar verhaal in het blog.

Het verhaal van Isa Heesbeen
ringtones

Dit zijn hele gave ringtones!

We hebben een set hele gave ringtones ontwikkelt met een aantal muziekstijlen. Hou je van Techno, Disco, K-pop of Rock, we hebben voor iedereen een hello moto ringtone!

Moto ringtones

Lees het verhaal van Leon Luini

Met motorola ondersteunen we diverse makers en atleten. Beachvolleyballer Leon Luini is er daar een van. Deze boomlange Nederlander met Italiaanse roots traint heel erg hard om kans te maken op een Olympische medaille in Parijs. In zijn blog op MijnMoto houdt hij ons op de hoogte van zijn avonturen.

Het verhaal van Leon Luini

Luister naar de podcast Iets Met Tech

De podcast Iets Met Tech gaat over van alles en vaak ook over tech. Bij motorola ondersteunen we deze podcast en raden we je de aflevering aan met Mark Vletter. Hierin praten de jongens met de oprichter van telecombedrijf Voys over onder andere de toekomst met AI.

Iets Met tech x Mark Vletter X AI