Word jij de Festival Motograaf van Motorola?

Yes! De festivals zijn weer begonnen. Lekker een hele dag bandjes kijken en helemaal los gaan op de beste DJ’s. Iedereen die niet op het festival is, kan online zien hoe leuk en mooi het is door de foto’s en video’s die er worden gemaakt en op social media worden gedeeld.

Ben jij nou zo iemand die altijd de mooiste en de leukste foto’s maakt om anderen te laten meegenieten en inspiren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Motorola zoekt deze zomer Festival Motograven om als mobiele verslaggever goeie content te maken om anderen te laten meegenieten van de gaafste festivals in Nederland.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent namens Motorola een mobiele verslaggever, die de sfeer over gaat overbrengen aan anderen via de foto’s die je maakt. Via jouw perfecte plaatjes kan iedereen die niet op het festival is de sfeer proeven en wellicht besluiten om volgend jaar ook naar dat festival te gaan. Je gaat dus gewoon de influencer uithangen! 😉 Want…. de content van onze officiële Festival Motograaf zal natuurlijk worden gedeeld via de socials en blog van Motorola.

Wat krijg je van Motorola?

Als Festival Motograaf ben je op een missie en daarom gaan wij als Motorola er voor zorgen dat je dat zonder zorgen kan doen!

Om te beginnen vergoeden we uiteraard het kaartje van het festival dat je hebt gekocht en sturen we je op pad met uitstekend ‘gear’. Daarom krijg je van ons de motorola edge 30 mee om jouw festival en de bijzondere momenten zo goed mogelijk vast te leggen. Lekker toch? Enne……. ja tuurlijk mag je de edge 30 na afloop houden.

Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de vragen. En wie weet wordt jij de Motorola Festival Motograaf van 2022!

Festival motograaf gezocht

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe heet je?*
Geslacht*
Toestemming*
Het privacybeleid

*Als deelnemer ben je woonachtig in de Benelux.

motorola edge 30 bekijken

Motorola edge 30 pro herdefinieert je de spelregels, zodat je je prestaties kunt verbeteren. Met de toonaangevende Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 1 processor en drievoudige camera’s met hoge resolutie bereid je je voor op ongeëvenaarde prestaties. Maak prachtige foto’s bij weinig licht met onmiddellijke focus op alle pixels—en neem HDR10+ video’s op in meer dan een miljard kleurtinten. Dit is allemaal mogelijk met de ultravloeiende prestaties van een 144 Hz display. Het is tijd om je eigen weg te banen. Motorola edge 30 pro is er voor jou.

Afbeelding door Aranxa Esteve on Unsplash

Afbeelding door Tony Pham on Unsplash